​Gps spil hos BALLERUP GOKART CENTER

Ballerup Gokart Center er det eneste firma i Danmark hvor du har muligheden for at spille det meget omtalte GPS-spil DJEEO.


DJEEO er et holdspil, hvor kernen er samarbejde, kommunikation og løsning af gåder/opgaver. DJEEO er for alle aldre og gåderne/opgaverne kan tilpasses så de matcher deltagernes niveau og interesser.


Spillet har vundet utallige priser som indlæringsspil i skolerne. Da sværhedsgraden af spillet er baseret på opgaverne, der skal løses, kan spillet tilpasset alle niveauer. Dermed kan det både spillet af børn og voksne.


Du kan læse mere om det prisbelønnet GPS-spil DJEEO på www.djeeo.dk

GPS-spillet kan bruges i forbindelse med alle slags arrangementer – familie udflugter, børnefødselsdage, blå mandag, polterabender, herre klubber, dame klubber, firmaarrangementer, julefrokoster, institutionsudflugter, etc.

I har mulighed for at kombinere GPS-spillet med Ballerup Gokart Centers øvrige faciliteter. Dette omfatter bl.a. møderum, konferencerum, festsale og alle vores aktiviteter – Gokart, Event4fun, Legeland, Poker, Dans, Fægtning, Indspilning af CD etc.

Der er mulighed for at bestille mad i forbindelse med et GPS-spil arrangement. Maden serveres i et konferencelokale, beliggende tæt på GPS-spil lokalerne. Der er mere info om den mad der kan bestilles under menupunktet “menukort” i toppen af denne side.


I forbindelse med et GPS-spil arrangement, modtager vi selskaber fra 10 person og op til 100 personer. Ved bookning af større grupper kan i kontakte os for at få et uforpligtende tilbud.

Åbningstider:

Alle dage: kl. 10-22

Inklusiv helligdage.

Mulighed for særaftale / store arrangementer.

​find os:

​Ballerup Gokart Center

Tempovej 35

2750 Ballerup

​Tlf: 44 66 60 04

Mail: info@ballerupeventcenter.dk