​Ballerup Gokart Center GPS SPIL - Selve spillet

I DJEEO spillene gælder det om at score flest mulige points på tid. Deltagerne samarbejder på hold, og er fordelt på roller som agenter og kontrolrums-spillere. 


Sammen har holdet to hovedopgaver: Finde virtuelle poster udenfor og løse flest mulige opgaver korrekt. Agenternes primære opgave er, at nå frem til posterne med vejledning fra spillerne i Kontrolcenteret (rum med PCer og storskærme). 


Holdet kommunikerer sammen via mobiltelefoner (som udstedets af Ballerup eventcenter). Agenterne er udstyret med en GPS tracking enhed/ GPS-sender, som hele tiden sender deres præcise geografiske position. På PC-skærmen kan spillerne i kontrolrummet hele tiden se hvor agenterne befinder sig. Undervejs fra post til post skal holdet løse opgaver i fællesskab. Her kræves et tæt samarbejde og god kommunikation mellem agenterne og spillerne indenfor, som hver især ligger inde med forskellige informationer, som er nødvendige at bruge for at løse opgaverne. 


Klik her for at se en introduktionsvideo på YouTube

Opgaverne kan tilpasses så de matcher deltagernes niveau og interesser (Ballerup eventcenter besidder langt over 1000 forskellige opgaver/svar). Hvis det ønskes, kan I selv designe opgaverne der skal løses under spillet.

Spillene har to halvlege afbrudt af en pause.


I pausen samles holdet indenfor, hvor de deler læringspunkter, diskuterer strategi og gør klar til 2. halvleg. I 2. halvleg kan deltagerne bytte plads, hvis det ønskes, så spillerne i kontrolcenteret løber udenfor, og agenterne fra første halvleg nu sidder i kontrolcenteret. Det hold som løser flest opgaver korrekt scorer flest point og vinder spillet. Efter spillets afslutning foretages en evaluering og vinderne kårres.​

Åbningstider:

Alle dage: kl. 10-22

Inklusiv helligdage.

Mulighed for særaftale / store arrangementer.

​find os:

​Ballerup Gokart Center

Tempovej 35

2750 Ballerup

​Tlf: 44 66 60 04

Mail: info@ballerupeventcenter.dk