poker hos Ballerup Gokart Center

Som noget nyt og spændende kan vi nu tilbyde pokerarrangementer. 


Oplev stemningen som du kender den fra tv og kasinoer verden over, til Jeres helt eget arrangement. Et “pokerarrangement” er en sjov form for underholdning – og det kræver ikke engang at I kender spillet på forhånd (det skal vi nok lære Jer). Arrangementerne vil foregå i vores helt nye super lækre lokaler, som er blevet indrettet til formålet.


Vores arrangementer kan tilpasses alle niveauer. Det betyder kort og godt at alle kan være med – lige fra nybegynderen, som spiller for første gang, til den øvede, som spiller jævnligt. Alle pokerarrangementer bliver spillet med professionelt udstyr (rigtige poker borde, chips, kort osv.). Der vil være rigtige dealere på alle bordene som sørger for at I får en fed oplevelse.


Et pokerevent kan bruges i forbindelse med alle slags arrangementer -polterabender, herre klubber, dame klubber, firmaarrangementer, julefrokoster, etc.

I har mulighed for at kombinere et pokerarrangement med Ballerup eventcenters øvrige faciliteter. Dette omfatter bl.a. møderum, konferencerum, festsale og alle vores aktiviteter – Gokart, Event4fun, Legeland, GPS-spil, Dans, Fægtning, Indspilning af CD etc.


Der er mulighed for at bestille mad i forbindelse med et pokerarrangement. Maden serveres i et konferencelokale, beliggende tæt på pokerlokalerne. Der er mere info om den mad der kan bestilles under menupunktet “menukort” i toppen af denne side.


I forbindelse med pokerarrangementer, modtager vi selskaber fra 10 person og op til 400 personer. Ved bookning af større grupper kan I kontakte os for at få et uforpligtende tilbud.

Åbningstider:

Alle dage: kl. 10-22

Inklusiv helligdage.

Mulighed for særaftale / store arrangementer.

​find os:

​Ballerup Gokart Center

Tempovej 35

2750 Ballerup

​Tlf: 44 66 60 04

Mail: info@ballerupeventcenter.dk