​Gokart hos BALLERUP GOKART CENTER

Kom og prøv Danmarks bedste indendørs gokartbane (ifølge Jason Watt) med spændende udfordringer og gode overhalingsmuligheder.

Alle vores gokarts er leveret af den tyske topkvalitetsproducent RINO kart og har alle laptimer samt ingen motorbegrænsning. Vi har en fuldtids mekanikere som konstant sørger for at holde vores gokarts up to date.

Inden løbet starter vil I få udleveret alt nødvendigt sikkerhedsudstyr og I vil modtage en grundig instruktion ved vores kompetente medarbejdere. Efter løbet vil I modtage et udprint af jeres køretider. Hvis I har kørt et Le Mans eller et Grand Prix vil vinderne blive kåret og modtage medaljer/pokaler samt champagne ved præmiepodiet.

Når I skal køre gokart kan det forgå som træningskørsel, Grand Prix, le mans eller ved leje af banen på timebasis.

Gokartkørsels kan bruges i forbindelse med alle slags arrangementer – familie udflugt, børnefødselsdag, blå mandag, polterabend, herreklub, dameklub, firmaarrangement, julefrokost, institutionsudflugt, etc.

I har mulighed for at kombinere gokartkørslen med Ballerup eventcenters øvrige faciliteter. Dette omfatter bl.a. møderum, konferencerum, festsale og alle vores aktiviteter - Event4fun,  Poker, GPS-spil, Dans, Fægtning, Indspilning af CD etc.


Der er mulighed for at bestille mad i forbindelse med Gokartkørslen. Maden serveres i et konferencelokale, beliggende tæt på gokartbanen. Der er mere info om den mad der kan bestilles under menupunktet “menukort” i toppen af denne side.


I forbindelse med gokartkørsel, modtager vi selskaber fra 1 person og op til 400 personer. Ved bookning af større grupper kan i kontakte os for at få et uforpligtende tilbud.

Åbningstider:

Alle dage: kl. 10-22

Inklusiv helligdage.

Mulighed for særaftale / store arrangementer.

​find os:

​Ballerup Gokart Center

Tempovej 35

2750 Ballerup

​Tlf: 44 66 60 04

Mail: info@ballerupeventcenter.dk