Lokaleudlejning hos Ballerup Gokart Center

Ballerup eventcenter giver jer muligheden for at leje nogle rigtige lækre lokaler centralt placeret i Ballerup, tæt på motorvejen og kun 20 min fra København centrum.


Eventcenteret omfatter store festsale såvel som mindre konferencerum. Ved lokalelejerne er der intet krav om foregående benyttelse af centrets øvrige faciliteter. Derved kan i fx godt holde jeres fest hos os en lørdags aften uden at benytte vores events. 


Hvis i ønsker det er der dog mulighed for at benytte events i forbindelse med en lokaleleje. Derved kan fx jeres firmaer holde en kort konference inde I tager et race i vores gokart center.


Vores største lokaler kan tage op til 300 spisende gæster eller over 450 stående gæster.

I forbindelse med arrangementer kan vores faste festarrangørteam være behjælpelige i det omfang I ønsker. 

Dette betyder at I kan overlade alt til os og så står vi for et totalt arrangement hvor i ikke skal gøre andet end at bestemme datoen og komme til arrangementet (I er selvfølgelig velkommende til at komme med inputs). Eller I kan stå for noget af arrangementet og overlade noget til os.


Hvis I ønsker mad i forbindelse med leje af lokalerne, kan Ballerup eventcenter være behjælpelige med dette eller I kan selv stå for det.

I menuen til venstre er der informationer om de lokaler i har mulighed for at leje hos os.

Åbningstider:

Alle dage: kl. 10-22

Inklusiv helligdage.

Mulighed for særaftale / store arrangementer.

​find os:

​Ballerup Gokart Center

Tempovej 35

2750 Ballerup

​Tlf: 44 66 60 04

Mail: info@ballerupeventcenter.dk